YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İSMAİL MUTLU, BİGA GIDA, TARIM, HAYVANCILIK VE TEKNOLOJİLERİ FUARI’NI ZİYARET ETTİ

3 Ekim 2026
Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail MUTLU, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü Biga’da düzenlenen Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.
Fuar alanında stantları gezerek firma temsilcileri ve sektör paydaşlarıyla bir araya gelen Başkanımız, fuarda sergilenen ürün ve teknolojiler hakkında bilgi aldı, sektör temsilcileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret kapsamında Biga Ticaret Odası ve Biga Ticaret Borsası yöneticileriyle de bir araya gelerek fuarın hayırlı olması temennisinde bulunarak organizasyonun bölgedeki işletmeler, üreticiler ve sektör temsilcileri açısından verimli geçmesini diledi.
Başkanımız, ayrıca fuarda Gönen’den katılım sağlayan firmalarımızı da ziyaret ederek Arpacı Traktör, SGP Tohum, Alfa Tohum, Karataş Tarım ve Soytürk Tarım stantlarında firma yetkilileriyle bir araya geldi. Çalışmaları hakkında bilgi alan ve sektörün güncel gelişmeleri ile tarım alanındaki yenilikler üzerine sohbet eden Başkanımız, tüm firma temsilcilerine hayırlı ve bereketli bir fuar geçirmeleri temennisinde bulundu