TİCARET ODASI BAŞKANI AHMET SELVİ BALIKESİR TİCARET BORSASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

20 Ocak 2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ve Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, 19 Ocak 2019 Cumartesi günü Balıkesir Ticaret Borsasının ev sahipliğinde gerçekleşen 21 Ocak 2019 Pazartesi günü Ankara’da Türkiye Odalar Borsalar Birliğinde düzenlenecek olan Türkiye Ekonomi Şurası'nda görüşülecek konular hakkında istişare toplantısına katıldılar.

Ayrıca toplantı da Başkanımız Ahmet SELVİ, Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerimizin YÖRSAN firmasından alacakları konusunda kredilendirme, Gönen’in Balıkesir ile birlikte Turizm bölgesi kapsamına alınması ve deri sanayicimizin taşınması ile alakalı desteklemeler için görüşünü beyan etmiştir. Türkiye Ekonomi Şurası'nda Balıkesir'i temsil etmek üzere Erdek Ticaret Odası Başkanı F. Özlem Sarı konuşmacı olarak seçildi. Toplantıda ayrıca bölgemizin sorunları, daha iyi ve kaliteli hizmet için yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alış verişi yapıldı.