ODAMIZ PERSONELİ SERDAL ACAR TOBB’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU İLE MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ SEMİNERİNE KATILDI

20 Şubat 2020

Odamız Ticaret Sicili Müdür Yardımcısı Serdal ACAR, 18.02.2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonunda gerçekleştirilen, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu – VERBİS’e kayıt ile Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Bilgilendirme Seminerine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş’ın açış konuşması ile başlayan seminerde,  Kişisel Verileri Koruma Kurulu yetkilileri, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu-VERBİS’e kayıt konusunu anlatırken, Gelir İdaresi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri de Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi konulu sunum yaparak katılımcılar tarafından yönetilen soruları cevapladılar.