KAYMAKAMIMIZ DR. ARSLAN YURT VE AİLESİNE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

19 Temmuz 2024

İlçemizdeki görevi sona eren Gönen Kaymakamı Dr. Arslan YURT ve ailesi için Mutlular Gönen Yıldız Otel’de veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Çevre İlçe Kaymakamları, Gönen İlçe Protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katılım sağladılar. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU ve Odamız Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA İstanbul Eyüpsultan Kaymakamlığı’na atanan Dr. Arslan YURT’a ilçemize vermiş olduğu hizmetler anısına plaket ve hediye takdim ettiler. Kaymakam Sayın Dr. Arslan YURT yaptığı açıklamada ”İlçemiz Gönen’den ayrılmanın burukluğunu yaşasam da, hizmet adına vedalar bazen gereklidir. Değerli Gönenli hemşerilerimi bir kez daha saygı ve sevgi ile selamlıyorum, Gönen her zaman kalbimizin bir köşesinde olacaktır” dedi.