İKİNCİ EL OTO ALIM VE SATIM MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARININ 2.CİSİ GÖNEN TİCARET ODASI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

24 Ocak 2019

İkinci El Oto Alım ve Satım işinde uygulamaya koyulan Mesleki Yeterlilik Belgesi kapsamında sınavlar Odamız organizasyonunda Ticaret Odası Konferans Salonunda 21 katılımcı ile 23 Ocak 2019 Çarşamba - 24 Ocak 2019 Perşembe tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile MEYBEM A.Ş tarafından İkinci el oto alım ve satım işi için gerekli olan Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavına giren adaylara başarılar diledi.

21 Kişinin katıldığı Mesleki Yeterlilik Belgesi uygulamalı sınavları Gönen’de faaliyet gösteren Yüksel Otomotiv’de gerçekleştirildi.