“GÖNEN’DE BİR İLK” GÖNEN TİCARET ODASI ORGANİZASYONU İLE GERÇEKLEŞEN 1.GÖNEN ALIŞVERİŞ FESTİVALİ KORTEJ YÜRÜŞÜ VE AÇILIŞ TÖRENİ İLE BAŞLADI

22 Kasım 2019

Gönen Ticaret Odası organizasyonu, Gönen Kaymakamlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığının destekleri ile 21-22-23 Kasım 2019 tarihlerinde Gönen'de Ekonominin gelişmesi, esnafların işlerine olumlu katkı sağlamak ve şehrin marka değerini yükseltmek amaçlı 1. Gönen Alışveriş Festivali kortej yürüyüşü ve açılış töreni ile start aldı.

Bu sene ilki düzenlenen Gönen Alışveriş Festivalinin açılışı öncesi Gönen Belediye Bandosu eşliğinde Plevne Meydanı'ndan kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve Odamız yöneticileri ile Gönen Kaymakamı Arslan YURT, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet YILMAN, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü İbrahim KOMAN, Esnaf Odası Başkanları, Siyasi Parti Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninden sonra Festivale destek veren kurum ve kuruluşlara Gönen Ticaret Odası tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!