“GÖNEN’DE BİR İLK” GÖNEN SİVİL TOPLUM PLATFORMU TARAFINDAN GÖNEN’DE İLK DEFA “GÖNEN MARKASI İÇİN TÜM BALIKESİR EL ELE” KONULU GÖNEN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

14 Mart 2019

Gönen Sivil Toplum Platformu tarafından Gönen’de bir ilk olan 12 Mart 2019 Salı günü, Gönen Kültür Merkezinde, GSTP üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği, Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir ve Gönen Belediye Başkan Adayları ile siyasi parti temsilcilerinin iştirak ettiği “Gönen Markası için tüm Balıkesir el ele” konulu Gönen Buluşması istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen toplantıya, Balıkesir İyi Parti Milletvekili ve Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail OK, Millet İttifakı CHP Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim PALAZ, her iki partinin İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Gönen Sivil Toplum Platformu üyesi Meslek odalarının meclis üyeleri katılım sağladı.

 

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen Sivil Toplum Platformu adına yapmış olduğu açılış konuşmasında, hiçbir zaman amaçlarının siyaset yapmak olmadığının altını çizerek, birlik ve beraberlik içinde Gönen’i nasıl yukarı taşıyabileceğimizin, ekonomimizi nasıl daha güçlü hale getirebileceğimizin, İlçemizi sosyal, kültürel yönden nasıl daha yaşanabilir bir kent yapabileceğimizin, Gönen markasının tüm ülkeye ve dünyaya tanıtmanın gayreti içindeyiz dedi.

 

Toplantının devamında GSTP adına, Gönen Ziraat Odası Başkanı Necati ÖZKURT tarafından, Gönen Sivil Toplum Platformu üyelerinin belirlediği Gönen’e yapılması geren projelerin ve isteklerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirilmiştir.

 

Daha sonra Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir ve Gönen Belediye Başkan adayları, Balıkesir ve Gönen için yapacakları projeleri hakkında GSTP üyelerini bilgilendirmişlerdir.

 

Görsellere Ulaşmak İçin Tıklayınız...!