GÖNEN’DE BAŞARILI KADIN GİRİŞİMCİLERLERİN HİKÂYELERİ KİTAPLAŞIYOR

26 Mayıs 2022

Gönen’de başarılı kadın girişimcilerin hikâyeleri kitap haline getiriliyor. Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S. Hasip OSMAN, Meclis Başkan Yardımcısı Gülsen İŞGÜDEN, Akademik Danışman Prof. Dr. Metehan YILGÖR ve Ödüllü Yazar Salim NİZAM, Gönen’de yaşayan kadın girişimcilerle Ticaret Odası Konferans Salonu’nda bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdiler.

Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Gönen’de yaşayan başarılı girişimci kadınların başarı hikâyeleri dinlenerek kadının toplumda, aile yaşamında ve iş hayatındaki yeri sorgulandı ve kadınların ekonomiye katkıları tartışıldı.  

Başarılı girişimci kadınları desteklemek, ilçemizdeki kadın girişimcilerin fikirlerini hayata geçirilmesini sağlamak, kadın iş gücünün ekonomiye katkısını arttırmak, aile bütçesinin güçlenmesine ve ülkemizin kalkınmasına desteğin sağlanmasının amaçlandığı toplantı, birçok genç girişimcilere de örnek teşkil edecek.

Bu kapsamda haziran ayı boyunca, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi, TOBB Balıkesir İl Akademik Danışmanı Prof. Dr. Metehan YILGÖR’ün koordinatörlüğünde Ödüllü Yazar Salim NİZAM tarafından girişimci kadınlara kurslar verilmesi ve başarı hikâyelerinin kitaplaştırılması planlanıyor.