GÖNEN VİZYON 2023 DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

31 Ocak 2020

Gönen Ticaret Odası, Gönen Kaymakamlığı, Gönen Belediyesi, , Beykent Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin ortaklaşa organize ettiği Gönen Vizyon 2023 Değerlendirme toplantısı 29.01.2020 tarihinde Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıda Yürütme Kurulu tarafından, Gönen ilçesinin, başta 2023 yılı olmak üzere gelecek vizyonunun bilimsel ölçütlere uygun bir şekilde hazırlanabilmesi, Gönen ilçesinin her kesiminin görüşleri ve sunulan görüşler doğrultusunda, çözümü gereken öncelikli sorunlu, ihtiyaçlar ile gelişimi sağlanacak sektörlerin belirlenmesi sosyal, kültürel ve ekonomik gelişme istikametinin belirlenmesi amacıyla yapılan Gönen Swot Analizi Raporu sonucu sonrası, Gönen için öncelikli yapılması gereken Turizm, Çevre, Tarım ve Hayvancılık alanında yapılacak projeler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya Gönen Kaymakamı Arslan YURT, Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet YILMAN, Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gülay SELVİ HANİŞOĞLU ve Soil Point Reklamcılık yetkilisi Ali Gönen GÖNENDEN katılım sağladı.