GÖNEN TİCARET ODASINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KAHVALTI ETKİNLİĞİ

8 Mart 2022
Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve Odamız kadın Yöneticileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın üyelerimizin katılım sağladığı kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdiler.

Başkan SELVİ, “Güçlü toplum ve güçlü ekonominin mimarı güçlü kadınlardır. Kadınlar yaşamın her alanında çalışıyor, üretiyor, değer katıyor. Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” diyerek kadınların iş dünyasındaki önemine vurgu yaptı. Organizasyona katılanlar ile ilçemiz ve iş dünyasıyla ilgili fikir alışverişi yapılarak istişarelerde bulunuldu.

Üreten, çalışan, emek verdiği her işe değer katan, sevgi dolu yürekleriyle dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın #8MartDünyaKadınlarGünü kutlu olsun. #kadınvarsayarınvar