GÖNEN TİCARET ODASI’NDA YÖRSAN MAĞDURLARI KOOPERATİFLER İLE İLGİLİ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

29 Ocak 2019

29 Ocak 2019 Salı günü Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ başkanlığında gerçekleştirilen ve Gönen’deki 13 tarımsal kalkınma kooperatifinin YÖRSAN’ın konkordato ilan etmesiyle yaşadıkları sorunlara çözüm bulmak için yapılan istişare toplantısına Odamız Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, Gönen Ziraat Odası Başkanı Necati ÖZKURT, Gönen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yüksel SARIK ve Ziraat Bankası Gönen Şube Müdürü Özkan ALIM ile mağdur 13 kooperatifin başkanları iştirak etmişlerdir.

Toplantıda Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ konunun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Bankalar Birliği ve Türkiye Ekonomi Şurasında dile getirildiğini belirtmiş ve toplantıya katılan kooperatif başkanlarından yapılabilecekler hakkında görüşleri alınmıştır.