GÖNEN TİCARET ODASI’DAN ZEMHERİ – 1 ŞAFAK OPERASYONUNA TAM DESTEK

9 Ocak 2020

Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün son günlerde yapmış olduğu operasyonlar halka güven suçlulara korku salmakta özverili çalışmalar neticesinde suç ve suçlularla mücadele noktasında etkin çalışmalar yürütülmektedir.

Son zamanlarda halkı zehirlemeye, haksız kazanç sağlamaya çalışan suçlulara yönelik operasyonlarda yüzlerce litre kaçak alkol, el yapımı kilolarca içki, yüzlerce kg kıyılmış tütün, 17.000 adet doldurulmuş sigara, 1000 adet puro, kilolarca uyuşturucu esrar maddesi, çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai ele geçirilmiştir. Farklı suçlara karışmış aranan 550 şahıs yakalanmış ve adli makamlara teslim edilmiştir. 

Özellikle 3 gün önce Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğünün, Bandırma İlçe Emniyetinden sağladığı destekle karlı, yağmurlu, soğuk hava şartlarında gerçekleştirilen Zemheri-1 operasyonunda bu zamana kadar Balıkesir ili belki de yurt genelinde terör olayları hariç tarihinde tek seferde alınan en fazla silah (24 adet ayrıca çeşitli kesici delici aletler) miktarıyla bu başarısını taçlandıran başta Sayın  İl Emniyet Müdürü  Hasan ONAR olmak  üzere İlçe  Emniyet Müdürü Sayın  Ali Haydar  KILIÇ’a, tüm  amirlerimize ve  kar  kış  demeden bizlerin gece yataklarında güven ve huzur içerisinde uyuması için hayatlarını hiçe sayan  fedakar  polis memurlarımıza   şahsım  ve    Gönen Ticaret  Odası  adına şükranlarımı ve saygılarımı  sunuyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. İyi ki varsınız.