GÖNEN TİCARET ODASI VE KARACABEY TİCARET BORSASI ARASINDA "KARDEŞ ODA/BORSA" PROTOKOLÜ İMZALANDI

14 Ocak 2019

Gönen Ticaret Odası (Gönen TO) ile Karacabey Ticaret Borsası (Karacabey TB) arasında 12. Ocak 2019 Cumartesi günü “Kardeş Oda/Borsa" protokolü imzalandı.

İmza protokolüne, Gönen TO Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, Karacabey TB Başkanı Murad BERTAN, Meclis Başkanı Halit ELBİR, Karacabey TB Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gönen TO Yönetim Kurulu üyeleri, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden ÇAKIR ve SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı S.Tarık TEZEL katıldı.

İmzaladıkları protokolle iki oda/borsa arasında köprü kurmuş olacaklarını belirten Gönen TO Başkanı Ahmet SELVİ, "Karacabey TB Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini bugün burada ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduk. Her iki oda/borsa arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, önceliklerimiz arasındadır. İşbirliğimiz ile daha kapsamlı etkinlikler ve projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesine katkı sağlamak asıl hedefimizdir" dedi.

Karacabey TB Başkanı Murad BERTAN ise;" Karacabey ve Gönen’in tarım, sanayi ve ticaret sektöründe birlikte hareket etmelerini sağlayacak ve her şeyden önemlisi işbirliği yaparak projeler üretecek bir birlikteliğin temellerini atıyoruz. ’Kardeş Oda/Borsa’ olarak her türlü yardımı, imkanı, tecrübeyi ve bilgi birikimini karşılıklı paylaşmaya hazırız. Bugün ‘Kardeş Oda/Borsa’ olacağımız Gönen TO ile yeni bir işbirliğine hazırlanırken, Ülkemiz ekonomisi ve esnafımıza yarar sağlayacak hizmetleri birlikte yapacak olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!