GÖNEN TİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖZEL 3 AY ÖDEMESİZ KREDİ İMKÂNI

29 Ocak 2019

Odamız ile Türk Ekonomi Bankası arasında üyelerimize cazip oranlarla kredi kullandırılmasına yönelik protokol imzalandı.

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ile Türk Ekonomi Bankası Gönen  Şube Müdürü Tan ANKARA tarafından imzalanan protokolle hayata geçen imkandan, Odamız üyesi krediye uygun tüm firmalar yararlanabilecek. %1,99'dan başlayan faiz oranları ve 36'a aya kadar vade imkanı sunulan kredilendirmeyi üyelerimiz 3 ay ödemesiz esnek veya eşit taksitli olarak kullanabilecek. Ayrıca 29 gün blokeli ve sıfır komisyonlu pos imkanı da protokol de yer alırken, Oda üyelerine özel oranlar ile ertesi gün ve sabit ücretli pos fiyatlandırması hususunda da gerekli düzenlemeler yapıldı.

Protokolde ayrıca, ticari bankacılık işlemleri ile alakalı olarak da çeşitli imkanlar sağlandı. Gerekli şartların sağlanması ile birlikte sadece Gönen Ticaret Odası üyelerine özel olarak 25 adete kadar EFT, havale ve hesap işletim ücreti masrafsızlık tanımı imkanı da bulunuyor.

Konuyla ilgili bilgi için TEB GÖNEN Şubesi'ne bizzat başvurabilir ya da  0545 339 51 77 no'lu telefondan bilgi alabilirsiniz.