GÖNEN TİCARET ODASI TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GÖZETİM TETKİKİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

1 Kasım 2019

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), 17 Ekim 2019 tarihinde Gönen Ticaret Odası'nın TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Gönen Ticaret Odası, 1 Haziran 2012 tarihi itibariyle TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini almaya hak kazanmış olup çalışmalarını artan bir ivme ile sürdürmekte ve TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi'ni devam ettirmeyi başarmıştır.

TSE Bursa Sistem ve Belgelendirme Müdürlüğü'nden Baş Tetkikçi Ahmet PARLATAN tarafından gerçekleştirilen tetkik, Kalite Yönetim Sorumlusu Selim ÇİLTEPE ile birlikte yapılmıştır.

Gözetim tetkiki kapanış toplantısına Gönen Ticaret Odası Genel Sekreteri Alper ÇETİNKAYA, Kalite Yönetim Sorumlusu Selim ÇİLTEPE, Ticaret Sicili Müdürü Ekrem ALTIN, Ticaret Sicili Müdür Yardımcısı Serdal ACAR ve Oda Muamelat Memuru Zeynep DEDE katıldı.

Gözetim tetkikinde, Gönen Ticaret Odası’nda verilen hizmetlerin etkin, kaliteli, verimli ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik olarak yapıldığı görülerek TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi’nin devamlılığına karar verildi.