GÖNEN TİCARET ODASI TOBB.75 GENEL KURULUNA KATILDI

3 Mayıs 2019

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet ACAR ve Bülent ZENGİNER ile Genel Sekreter Alper ÇETİNKAYA 02 Mayıs 2019 Perşembe günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)’nde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Genel Kurulu’na, katılmışlardır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla ve TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKOĞLU’nun yapmış olduğu açılış konuşmasında ‘birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi’ temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi. HİSARCIKLIOĞLU, “Sayın Cumhurbaşkanımızın icracı ve reformcu iş yapma tarzıyla ekonomide yeniden atılıma geçeceğimize inanıyoruz. Hiçbir engel, aşamayacağımız kadar büyük, hiçbir duvar yıkamayacağımız kadar güçlü değil. Gün, elbirliğiyle ayağa kalkıp koşma günü” ifadesini kullandı.​

Yaklaşık 1 senedir genel ve mahalli seçimlerle devam eden seçim sürecinin geride kaldığını hatırlatan TOBB Başkanı, “Önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. İstikrar sürsün, Türkiye reformlarla büyüsün” dedi.

HİSARCIKLIOĞLU, ekonomiyi gündemin ilk maddesi yapma önerisinde bulunurken, rekabet gücünü artıracak yapısal reformları arka arkaya hayata geçirmek gerektiğini vurguladı.

Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!