GÖNEN TİCARET ODASI TARAFINDAN 56 ÜLKEDEN 190 YABANCI KATLIMCIYA GÖNEN YÖRESİNE HAS YEMEKLER İKRAM EDİLDİ

30 Eylül 2019

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen Kaymakamı Arslan YURT, Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ ve Odamız yöneticilerin katılımlarıyla, 28 Eylül 2019 Cumartesi günü Balcı Mahallesinde, Türkiye'nin sağlık turizmindeki yerini daha ileriye taşıyarak, tüm dünyaya tanıtmak amacıyla Edremit’te düzenlenen 4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi kapsamında bölgemizde çeşitli incelemelerde bulunmak üzere ilçemize gelen 56 ülkeden 190 yabancı katılımcıya Gönen bölgesine has yöresel yemekler ikram edildi.

Kafile daha sonra Ekşidere Dağ Ilıcası tesislerinde incelemelerde bulunduktan sonra, şehir merkezinde esnaftan alışveriş yaptı.