GÖNEN TİCARET ODASI ŞUBAT AYI MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

5 Şubat 2019

04 Şubat 2019 Pazartesi günü Odamız Konferans Salonu'nda Gönen Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı Gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ 2018 Ocak ayında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi. Toplantıda Hizmet Binası Yer Alımı Hakkında Yönetim Kurlu Başkanına Yetki verildi. Meclis toplantımıza iştirak eden Gönen Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ufuktan BAŞER, hastanenin fiziki şartları, polikliniklerin durumu ve hastane kadrosu ve uzman doktor ihtiyacı hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Ayrıca, hastaneye kazandırılan Pulmoner Rehabilitasyon Odası ve Çocuk Oyun Odası ile hasta personelinin özverili çalışmaları ile hastane atıklarından oluşturulan Geri Dönüşüm Sergisi hakkında bilgiler verdi.