GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK KADIN GİRİŞİMCİLERE YÖNELİK DESTEKLER HAKKINDA EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİK

13 Mart 2020

12 Mart 2020 Perşembe günü Gönen Ticaret Odası Konferans Salonunda, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Odamız TOBB Kadın Girişimciler Temsilcisi Gülsen İŞGÜDEN ve Kadın Girişimcilerin katılımıyla, Habitat Derneği Balıkesir Bölgesi Finansal Bilinç Müfredatı Eğitmeni Gözde ENGÜR tarafından Kadın Girişimcilerin alabileceği destekler hakkında eğitim semineri düzenlendi.

Gerçekleşen seminerde, girişimciliğin ne olduğu, girişimcilikte başarının temel şartları, bütçe yönetme tüyoları, fizibilite ve finansal tablolar, , karşılaşılan riskler ve Kadın Girişimcilerin alabileceği destekler hakkında kadın katılımcılara eğitmen Gözde ENGÜR tarafından bilgiler aktarıldı.

Görsellere ulaşmak için tıklayınız..!