GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK GÖNEN TİCARET ODASI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’Nİ AĞIRLADIK

17 Şubat 2020

 

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ve Meclis Başkanı S. Hasip OSMAN, 13 Şubat 2020 Perşembe günü Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut CAN, Elektrik Elektronik Alan Şefi İbrahim ORAKCI ve öğrencileri makamında ağırladı.

Sayın CAN ve beraberindekiler halen devam etmekte olan “Güneşli ve Aydınlık Bir Gelecek için Avrupa Birliğinde Staj” isimli projelerini anlattılar. Proje kapsamında Yenilenebilir Enerji ve Elektrik Elektronik Teknolojisi alanlarında toplam 10 öğrenci seçilmiş olup, seçilen öğrencilerden 5’i İspanya’da 26 Ocak – 8 Şubat 2020 tarihleri arasında staj yapmış olup, diğer 5 öğrenci ise Danimarka’da 15-28 Mart 2020 tarihleri arasında Okul öğretmenleri nezaretinde işletme stajı yapacaklardır.

Başkan SELVİ, öncelikle projenin önemine vurgu yaparak, bu tür projelerin bölgemizde bulunan işletmelerdeki teknik personel ihtiyacını karşılayacak nitelikli personellerin yetişmesinde önemli rol aldığını dile getirdi. Ayrıca staj süresince kültürel deneyimlerin yanında dil becerilerinin geliştirilmesinin öğrencilerin gelecek kariyerlerindeki önemini vurguladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet SELVİ ve Meclis Başkanımız S. Hasip OSMAN projelerinden dolayı Okul Müdürü Mesut CAN, Alan Şefi İbrahim ORAKCI ve katılımcı öğrencileri tebrik edip başarılarının devamını dilediler.