GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK ADALET VE KALKINMA PARTİSİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ YAVUZ SUBAŞI’NI AĞIRLADIK

23 Kasım 2019

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet  SELVİ, 23 Kasım 2019 Cumartesi günü Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir Milletvekili Yavuz SUBAŞI’nı odamızda ağırladı. Odamız organizasyonu ile düzenlenen 1.Gönen Alışveriş Festivalinin Gönen ekonomisine ciddi anlamda katkı sağladığı, Gönen esnafının da bu organizasyondan son derece memnun olduğu, şehre bir canlılık getirdiği belirtilirken, SUBAŞI da gerçekleşen organizasyondan memnuniyet duyduğunu dile getirerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve Odamız Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan SELVİ, Gönen İlçe Başkanı Merve ÜNCÜK İŞGÜDEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Kollarına da katılımlarından dolayı teşekkür etti.