GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK 15.AYVALIK ULUSLARARASI ZEYTİN HASAT FESTİVALİNE KATILDIK

28 Ekim 2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker DANIŞ, Ayvalık Ticaret Odası’nın evsahipliğinde düzenlenen 15.Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali açılışına katılarak, (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte firmaların stantlarını gezdi​ler.

Ahmet SELVİ; Festival açılışı sonrası Ayvalıklı sanayici, iş insanları ve bölge oda borsa yönetim kurulu başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.​Toplantıda Oda Borsaların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Hisarcıklıoğlu, zeytinin Allah’ın insanoğluna bahşettiği en önemli gıda maddelerinden biri olduğunu söyledi.