“GÖNEN TİCARET ODASI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÖNEN’İ GURURLANDIRDI“ GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK GÖNEN TİCARET ODASI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ABİLİX ROBOTİK VE KODLAMA YARIŞMASI BİRİNCİLERİNİ AĞIRLADIK.

18 Kasım 2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ,  13-14 Kasım 2019 tarihlerinde Konya Bilim ve Sanat Merkezinde düzenlenen Abilix Robotik ve Kodlama Yarışmasına katılan ve birincilik elde eden Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ ve Okul Müdürü Mesut CAN’ı makamında ağırladı.

Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden kazandıkları yarışma hakkında bilgi alan Başkan SELVİ yapmış olduğu açıklamada, Öncelikle yarışmada birinci olan öğretmen ve öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamı dilerim. Gönen Ticaret Odası olarak eğitime vermiş olduğumuz desteğin birincilik ile taçlandırılması odamız adına gurur vericidir. Bundan sonraki projelerde öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak adına eğitime her türlü desteği vermeyi devam edeceğiz dedi.   

Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!