GÖNEN TİCARET ODASI İLE MORE PAYROLL EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

2 Temmuz 2020

Gönen Ticaret Odası ile More Payroll Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri firması arasında, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında üyelerimize kanunun tam ve eksiksiz uygulanması için imtiyazlı danışmanlık hizmeti verilmesi hususunda protokol imzalandı.

24.03.2016 tarihinde kabul edilen ve 07.04.2016’da 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 6698 numaralı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumayı, bunun için de kişisel verileri işleyen tarafların yükümlülüklerini, uyulacak usul ve esasları düzenlemeyi amaçlamaktadır. Kanun gerçek kişilere ait olan kişisel verilerin işlenmesini kapsamakta olup, bu verileri (otomatik veya değil) bir kayıt sisteminin parçası olarak işleyen gerçek ve tüzel kişilerle ilgili düzenlemeleri içermektedir.

Bu kapsamda Danışman Firma Odamız üyelerine kanunun gereklerinin eksiksiz uygulanması için gerekli olan bilgilendirmeyi yapacak ve kurulması gereken bilgi yönetim sistemlerinin kurulumunda danışmanlık hizmeti verecektir.

01.07.2020 Çarşamba günü yapılan protokolde Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ile More Payroll Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri firma yetkilisi Dr. Bülent ÖZ hazır bulundular.