GÖNEN TİCARET ODASI EV SAHİPLİĞİNDE GIDA ETİKETLEME VE TÜKETİCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24 Aralık 2019

23 Aralık 2019 Pazartesi günü Odamız Konferans Salonu'nda,  Gönen Ticaret Odası ve Gönen Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Yetkililerinin sunumu ile "Gıda İmalatlarında Etiketleme Yönetmeliği" hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, Gönen Ticaret Odası Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, Gönen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer AYDOĞMUŞ,İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Yusuf EMİRAL ile teknik personel hazır bulundu.

Gerçekleşen toplantıda, 01.01.2020 tarihinde yürürlüğe girecek olan “Türk Gıda Kodeksi Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği” kapsamında lokanta ve pastane işletmelerinin yapması gerekenler, Gıda Mühendisleri tarafından her iki Odanın ilgili üyelerine detaylı bir şekilde anlatıldı.