GÖNEN SİVİL TOPLUM PLATFORMU (GSTP) 17.TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

10 Ocak 2020

Gönen Sivil Toplum Platformu 17. toplantısını 9 Ocak 2020 Perşembe günü, Gönen Kaymakamı Sayın, Arslan YURT’un ve GSTP üyelerinin katılımıyla, Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Gerçekleşen toplantının 1.oturumunda, Soilpoint Kreatif Reklamcılık yetkilisi Ali GÖNEN GÖNENDEN’in yapmış olduğu sunumda, Gönen Sivil Toplum Platformu adına  logo çalışması yapılması, web sayfası tasarımı ve sosyal medya hesapları açılması hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

Toplantının 2.oturumunda, Gönen Kaymakamı Arslan YURT’un da katılımıyla gündem maddeleri hakkında konuşularak fikir alışverişinde bulunuldu.  Gönen Sivil Toplum Platformu üyeleri, gündem maddelerinde yer alan Gönen’e 4 yıllık fakülte kazandırılması konusunda Gönen Sivil Toplum Platformu olarak birlik ve beraberlik içerisinde maddi manevi her türlü desteğe hazır olduklarının altını çizdiler.