GÖNEN SİVİL TOPLUM PLATFORMU (GSTP) 15.TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

8 Kasım 2019

Gönen Sivil Toplum Platformu 15.ci toplantısını 07 Kasım 2019 Perşembe günü, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ başkanlığı ve ev sahipliğinde, Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda,  Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ 21-22-23 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 1.Gönen Alışveriş Festivali programı hakkında katılımcılara sunum yaptı. Gönen Sivil Toplum Platformu üyelerinin katkıları konusunda fikir alışverişinde bulunarak, gerçekleştirilecek olan organizasyona Bursa, Balıkesir ve Çanakkale il ve ilçelerinde bulunan Ticaret Odaları, Belediye Başkanları, Esnaf Odaları ve Ziraat Odalarının davet edilmesine karar verildi. Diğer gündem maddeleri görüşüldükten sonra toplantıya son verildi.