GÖNEN SİVİL TOPLUM PLATFORMU (GSTP) 11.TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

28 Haziran 2019

Gönen Sivil Toplum Platformu 11.ci toplantısını 27 Haziran 2019 Perşembe günü Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ ev sahipliğinde, Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ’ın katılımıyla Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda, 25-29 Eylül 2019 tarihlerinde Edremit’te gerçekleştirilecek olan 4. Uluslararası Termal & Sağlık Turizm Zirvesi kapsamında yurtdışından gelecek olan yatırımcıların bir gün Gönen’de ağırlanması, Gönen’in tanıtımının yapılması konusunda bilgilendirmeler yapılarak istişarelerde bulunuldu.

Daha sonra Belediye Başkanı İbrahim PALAZ tarafından katılımcılara, Gönen’de kurulması planlanan Jeotermal Kür kent projesi hakkında bilgilendirme yapıldı.