“GÖNEN ÇARŞIDA BULUŞUYOR’ GÖNEN TİCARET ODASI ORGANİZASYONU, GÖNEN ESNAFININ KATILIMIYLA 1.GÖNEN ALIŞVERİŞ FESTİVALİ DÜZENLENECEK

1 Kasım 2019

Gönen Ticaret Odası tarafından, 21– 22 – 23 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan, “1.GÖNEN ALIŞVERİŞ FESTİVALİ” için, 31 Ekim 2019 Perşembe günü saat 20.00’de Gönen Belediye Konferans Salonun da, Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve odamız yöneticileri ve üyeleri, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet YILMAN, Gönen Esnaf kefalet Koop. Başkanı Hasan YALAMA, Gönen Kent Konseyi Başkanı Doğan CEYLAN, Gönen Esnaf Odası Başkanı Ömer AYDOĞMUŞ, Gönen Tuhafiyeciler Odası Başkanı Abdullah İNCEOĞLU, 17 Eylül Üniversitesinden Öğretim görevlisi hocalar ve Esnaf odası üyelerinin katılımlarıyla bilgilendirme ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ahmet SELVİ; Gönen’in, ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlamak, sosyal hayatı hareketlendirmek ve şehre dinamizm katmak amacıyla  “1.Gönen Alışveriş Festivali’nin düzenleneceğini belirterek etkinliğin 21 Kasım 2019 – 23 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacağını ve planlanan bu organizasyonun şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

SELVİ; “Gönen Ticaret Odası olarak ilki organize edilen bu etkinlik kapsamında,  ekonomide yaşanılan sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren esnafa bir moral olacağını ve Gönen ticaret hayatına renk getirecek olan bu organizasyonu gelecek yıllarda geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Gerçekleştirilen toplantı sonunda, toplantıya katılım sağlayan oda üyelerinin fikir ve görüşleri alınarak toplantıya son verildi.

Görsellere ulaşmak için tıklayınız..