GÖNEN 11. TARIM HAYVANCILIK GIDA SANAYİ VE OTOMOTİV FUARI KAPILARINI AÇTI

28 Nisan 2023
Gönen Ticaret Odası, Gönen Ticaret Borsası, Gönen Belediyesi ve Gönen Ziraat Odası koordinatörlüğünde bu yıl 11’incisi düzenlenen Gönen Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarının açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılışa Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok,Balıkesir Büyüşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Gönen İlçe Kaymakamı Dr.Arslan Yurt,Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, protokol üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve temsilcileri ile çiftçiler katıldı.
İlimiz ve ilçemizin tanıtımında, tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin gündeme gelmesinde, pazarlanmasında, tanıtımının sağlanmasında büyük katkıları olması hedeflenen Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı 27-30 Nisan 2023 tarihlerinde sektörün bileşenlerini buluşturuyor. 120 firma 100 stantta 500’e yakın markayla ürünlerini sergiliyor. Ziyaretçiler, tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen, modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergilendiği tarım fuarında, yeni teknoloji ürünü traktörler, toprak işleme, ekim dikim makinaları, hayvancılıkla ilgili modern ekipmanlar, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, alet ve ekipmanlarını görme değerlendirme alım ve satım imkanı buluyor.
Fuarın açılış konuşmasını yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU "Tarım ve hayvancılıktaki son teknolojik gelişmeler fuarlar sayesinde sektör temsilleri ile buluşuyor. İlçemize civar il ve ilçelerden çok sayıda ziyaretçi bekliyoruz. Fuarımızın başta Gönen’imiz olmak üzere bölgemize hayırlı olmasını diliyor ve tüm halkımızı Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılımlarını bekliyorum.” dedi.