CHP İL VE İLÇE TEŞKİLATI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

8 Mart 2024
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ensar AYTEKİN, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, Gönen Belediye Başkanı ve CHP Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim PALAZ, CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal ACAR ile CHP İl ve İlçe Teşkilatı odamızı ziyaret etti.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA ve Odamız Yöneticileri hazır bulundular. Gerçekleşen ziyarette, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN ve CHP Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim PALAZ Gönen için yapacakları hizmet ve projeler hakkında açıklamalarda bulundular. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, başarılar diledi.