BANDIRMA KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU’NDAN ODAMIZ KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU’NA ZİYARET

20 Eylül 2024
Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Funda DEDEOĞLU, Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde ENGÜR ve Bandırma Kadın Girişimciler Kurul Üyeleri 20 Eylül 2024 Cuma günü odamızı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Kadın Girişimciler Başkanı Berrin VAR,Kadın Girişimciler Kurul Üyelerimiz, Özlem TARKAN, Özlem KÜÇÜKAKÇA, Çiçek MUTLU KOCAMAN,Rümeysa TÜRK, Emine BİLGİÇ,Fatma TÜRK ve Esma AYTEKİN hazır bulundu.Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Engür Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU'ya hediyelerini takdim etti.
Odamız Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berrin VAR'ın ev sahipliğinde, açılışı planlanan Kaz Evinde, yemek ikramı ile başlayan program,Mutlular Gruba ait muz seraları ziyareti,Odamız Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Çiçek MUTLU KOCAMAN'ın, Çeltik Fabrikası ziyareti, Odamız Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Esma AYTEKİN'in deri fabrikası ziyareti ile sonlandı.