BALIKESİR GÖNEN SERA OSB YATIRIM PROGRAMINA ALINIYOR...

30 Nisan 2024
Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan ÖZTAYLAN, Gönen Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim MUTLU, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN ile Gönen Sera OSB Bölge Müdürü Mehmet ÇELİK , Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim YUMAKLI'yı ziyaret ederek Balıkesir Gönen TDİOSB'nin yatırım programına alınması konusunda toplantı gerçekleştirdiler.
Ankara'da gerçekleşen toplantıda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Genel Yerleşim Planı onaylanarak yatırımcılar ile sözleşme imzalama süreci devam eden Balıkesir Gönen Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi'nin yatırım programına alınması konusu görüşüldü.
Altyapı ve üstyapı projelerininde görüşüldüğü toplantıda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI, Balıkesir Gönen TDİOSB'nin yatırım programına alınarak desteklenmesi için çalışmaların başlatılması talimatını verdi.
Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim YUMAKLI'ya ve Balıkesir Milletvekilimiz Ali Taylan ÖZTAYLAN'a Gönen TDİOSB'ye vermiş oldukları destek dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz.