AK PARTİ GÖNEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDİNÇ ODABAŞI’NDAN ODAMIZA ZİYARET

28 Ocak 2019

AK Parti Gönen Belediye Başkan Adayı Erdinç ODABAŞI ve Ak Parti Gönen İlçe Başkanı Merve Üncük İŞGÜDEN 28 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 11.00’da Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ tarafından oda meclis toplantı salonunda kabul edilmiştir.

Ziyarette Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve odamız yöneticileri hazır bulundu.

Gönen Ticaret Odası Başkanı SELVİ, Erdinç ODABAŞI ve beraberindeki heyete öncelikle Gönen Ticaret Odası’nı ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başarı dileklerinde bulundu.

SELVİ, Gönen Ticaret Oda’sı olarak birçok etkinlikte bulunduklarını, birçok organizasyona ev sahipliği yaptıklarını dile getirmiş ayrıca Gönen’in Turizm potansiyelinin ön plana çıkarılması, Gönen çayının ıslahı, Gönen Devlet Hastanesi kadrolarının arttırılması eksik olan hekim sayısının tamamlanması, çevremizde oluşan OSB’lerin çevresel etkileri de düşünülerek ele alınması gibi konularda şehrimizin hükümetten ve tüm Balıkesir milletvekillerinden gerekli desteği alması için Gönen’e olan desteğin sözde değil özde olması gerektiğinin altını çizerek, Ticaret Odalarının şehrin kanaat önderleri olduğunu, Gönen’de bulunan diğer Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasetçilerle birlikte Gönen için yapılacak olan her türlü iş’te taşın altına ellerini koyacaklarını dile getirdi.

Selvi ayrıca Yörsan alacaklısı kooperatiflerimizin durumu ve tabakhanelerin taşınma masrafları ile alakalı siyasi destek istedi.

Ak Parti Gönen Belediye Başkan Adayı Erdinç ODABAŞI’da, Gönen Ticaret Odası yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, istişareyi, fikir alış-verişini ve sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini belirtti.

Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!