1.GÖNEN ALIŞVERİŞ FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

23 Kasım 2019

Gönen Ticaret Odası organizasyonu, Gönen Kaymakamlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığının destekleri ile düzenlenen 1. Gönen Alışveriş Festivali ikinci gününde de kalabalık bir katılımla hız kesmeden devam ediyor. Alışveriş Festivaline,  Güney Marmara (Bandırma- Erdek- Manyas- Susurluk- Edremit-Sındırgı- Dursunbey-Biga-Çan-Yenice-Balya…) bölgesinden de yoğun ilgi ve katılım sağlandı. Çeyizicilerden (Gönen İğne Oyası) Ayakkabıcılarına, Giyim Mağazalarından Restoranlarına, Süt Ürünleri (Gönen Peyniri, sütü) Firmalarından Marketlere kadar tüm dükkanlar da alışveriş heyecanı devam ediyor.

Gerçekleşen Alışveriş Festivalinin ikinci akşamında yağmura rağmen müthiş bir kalabalıkla Yeşilçam Sahne de ekibiyle Uygur Kardeşler Gönen de muhteşem bir gece yaşattı. Hareketli geçen gecenin ardından Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, ekibe teşekkür plaketi ve Gönen’in meşhur İğne Oyasını hediye etti.