12 . GÖNEN TARIM HAYVANCILIK FUARI 07-10 KASIM 2024 TARİHLERİNDE ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇIYOR

17 Eylül 2024

Gönen Ticaret Odası, Gönen Ticaret Borsası, Gönen Belediyesi ve Gönen Ziraat Odası koordinatörlüğünde Gönen 12. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı, 07-10 Kasım 2024 tarihlerinde Gönen Kapalı Pazar ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecektir.
Tarım Teknolojileri, Traktör, Seracılık, Hayvancılık, Tohum, Fidan, Gübre, Sulama Teknolojileri, Meyvecilik, Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri, Otomotiv ve Sanayi Ürünleri’nin sergileneceği fuar ziyaretçileriyle buluşuyor.
Gönen Ticaret Odası Başkanı İsmail MUTLU; "Tarım ve hayvancılıktaki son teknolojik gelişmeler fuarlar sayesinde sektör temsilleri ile buluşuyor. Fuarımız önceki yıllarda Nisan ayında yapıldığından üreticiler hazırlıklarını tamamlamış oluyordu. Bu sene fuarımızı, üreticilerin yeni sezon hazırlıklarını düşünerek 07-10 Kasım 2024 tarihlerinde yapacağız, böylece katılımcılar için daha verimli geçmesini bekliyoruz. Fuarımızın başta Gönen’imiz olmak üzere bölgemize hayırlı olmasını diliyor ve tüm halkımızı Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılımlarını bekliyorum.” dedi