GÖNEN’DE KADINLARIN GİRİŞİMCİLİK VE BAŞARI HİKÂYELERİ

24 Mayıs 2022

Gönen Ticaret Odası olarak Gönen’de girişimci ve başarılı iş kadınların çalışma hayatı hikâyeleri kitapçık haline getirilecek ve kadınların iş hayatındaki rollerinin öneminin vurgulanması için bir proje gerçekleştirilecektir.

Proje kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Metehan YILGÖR’ün katkılarıyla 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Gönen Ticaret Odası Konferans Salonu’nda saat 14:00’de proje değerlendirme toplantısı yapılacaktır. Projemizde yer almak ve katkı sağlamak isteyen tüm girişimci ve başarılı kadınları bekliyoruz.

Girişimci ve başarılı kadınları desteklemek, ilçemizin kadın girişimcilerin fikirlerini hayata geçirmesine teşvik olmak, kadın iş gücünün artmasını sağlamak, aile ekonomisin güçlenmesine ve ülkemizin kalkınmasına destek sağlamak amaçlanmaktadır.