GÖNEN TARIM HAYVANCILIK FUARI YENİDEN ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇIYOR

28 Şubat 2023

Gönen Ticaret Odası, Gönen Ticaret Borsası, Gönen Belediyesi ve Gönen Ziraat Odası koordinatörlüğünde Gönen 11. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı, 27-30 Nisan 2023 tarihlerinde Gönen Kapalı Pazar ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecektir.

Tarım Teknolojileri, Traktör, Seracılık, Hayvancılık, Tohum, Fidan, Gübre, Sulama Teknolojileri, Meyvecilik, Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri, Otomotiv ve Sanayi Ürünleri’nin sergileneceği fuar 3 yıl aradan sonra yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor.

Gönen Ticaret Odası Başkanı İsmail MUTLU yaptığı açıklamada; "Tarım ve hayvancılıktaki son teknolojik gelişmeler fuarlar sayesinde sektör temsilleri ile buluşuyor. Fuarımızın başta Gönen’imiz olmak üzere bölgemize hayırlı olmasını diliyor ve tüm halkımızı Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılımlarını bekliyorum.” dedi.